Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 500 g di cozze fresche pulite
- 70 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ peperoncino piccante rosso, senza semi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro
- 15 g di vino bianco
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 3799 kJ / 908 kcal
- Protein
- 58.1 g
- Carbohydrates
- 66.8 g
- Fat
- 47.3 g
- Fibre
- 6.6 g
Alternative recipes
Pastella per fritti
1h
Pepata di cozze
55min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Baccalà, patate e funghi
45min
Penne con le cozze
1h
Peoci gratinati
1h
Tiella barese
1h
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Cozze ripiene
1 Std. 30 Min
Mitili ripieni alla ligure
1 Std. 50 Min
Salsiccia e cardoncelli
55min