Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g natives Olivenöl
- 300 g Hähnchenbrust, in Scheiben (1 cm)
- 100 g Mettwurst, geräuchert, in Stücken
- 100 g trockener Weißwein
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 550 g Wasser
- 1 grüne Paprika (ca. 150 g), in Streifen (1 cm)
- 1 gelbe Paprika (ca. 150 g), in Streifen (1 cm)
- 250 g Nudeln, Sorte bunte Tagliatelle
-
200
g Sahne
or 200 g Milch
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 31 g
In Collections
Alternative recipes
Nudeln in Tomatensauce mit Chorizo
25 Min
Oliven-Fleischbällchen mit Spaghetti
40 Min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 Min
Pasta mit Hähnchen-Cashew-Sauce
20 min.
Kirschtomaten-Pasta mit Mettbällchen
40 Min
Pasta nach Paella Art
30 Min
Brokkoli-Schinken-Nudeln
45 Min
White-Chicken-Pasta
40 Min
Hähnchenbrustfilet in Pfirsichsauce
35 Min
Makkaroni mit Paprika-Tomaten-Ragout
1h 10min
Makkaroni-Auflauf
1 Std.
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 Std.