Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 600 g Schweineschnitzel, in Streifen (1 x 3 cm)
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- ½ TL Zucker
- 480 g weiße Bohnen, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 952 kJ / 228 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min
Italienisches Schweineragout
50min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.
Schnelles Hähnchengulasch
40min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Paprika-Hack-Sauce
25 Min
Reistopf
35 Min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 Std.
Hähnchen-Pasta mit Barbecuesauce
40min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Kartoffel-Kabanossi-Chili
50min
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50min