Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 12 pétales de tomate confite
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de fromage de chèvre, type Petit Billy
- 30 g d'huile d'olive
- 40 g d'abricots secs dénoyautés
- 40 g de figues sèches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 929 kJ / 223 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Carbohydrates
- 9.7 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Feuilletés au beaufort
1h
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Petits sablés au pesto rosso
2 Std.
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1u. 35min
Cake au roquefort et aux poires
1h
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Verrines estivales
12 Std.
Flan express au roquefort
30 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min