Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de courgette
- 1 gousse d'ail
- 450 g de saint-nectaire, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 60 g de vin blanc
- 1 œuf
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 120 g de farine de blé
- 100 g de lait
- 30 g de chapelure
- 500 g d'huile de friture
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 724 kJ / 174 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 6.4 g
- Fat
- 13.1 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Croquetas de jambon de Bayonne
3 Std.
Gaufres de pomme de terre au camembert
45 min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 min
Bricks aux légumes et à la tome
1hod.
Tomate-mozza revisitée
2h 5min
Croustillants aux épinards et roquefort
25min
Fondue savoyarde
15 min
Eclairs mimosa au jambon sec
1h 15min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2hod.
Roulé au fromage et au jambon
40 Min
Crumble tomate-chèvre
35 min