Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de courgette
- 1 gousse d'ail
- 450 g de saint-nectaire, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 60 g de vin blanc
- 1 œuf
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 120 g de farine de blé
- 100 g de lait
- 30 g de chapelure
- 500 g d'huile de friture
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 724 kJ / 174 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 6.4 g
- Fat
- 13.1 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 Std. 50 Min
Gougères
40 min
Tarte betterave-chèvre frais
1 Std. 15 Min
Hamburgers normands
4h 20 min
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2h 45 min
Bouchées boudin-pomme
1j 30 menit
Minicrèmes brûlées au beaufort
3sa
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1j
Crumble tomate-chèvre
35 Min
Feuilletés au beaufort
1j
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Wrap au chèvre
1j 25 menit