Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 330 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel marin, type de Guérande
- 1 œuf
- 1450 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 - 8 saucisses, piquées à la fourchette
- 50 g de beurre demi-sel
- 100 g de fromage râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1935 kJ / 462 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Carbohydrates
- 36.3 g
- Fat
- 26.2 g
- Fibre
- 5.2 g
In Collections
Alternative recipes
Quiche auvergnate
1 Std. 20 Min
Croque flammekueche
55 min
Quiche lorraine
50 min
Pizza aux pommes de terre
1 Std. 30 Min
Tarte cresson, cheddar et lard fumé
1h 25 min
Poisson pané
25 min
Cassoulet
13h
Flammekueche
1h 25 min
Roulé au fromage et au jambon
40 min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1h 10 min
Hachis parmentier
50 min
Rougail saucisse
50 min