Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 250 g de biscuits speculoos
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 150 g de lait concentré sucré
La ganache
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de pistaches, décortiquées et émondées, non salées
- Nutrition
- per 1
- Calories
- 527 kJ / 126 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 10.5 g
- Fat
- 8.7 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte au citron destructurée
20 min
Les croustouilles
20 min
Bouchée croquante à l'abricot
24 godz. 55 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Patience aux fruits d'été
13h
Fruité acidulé
50 min
Cheesecake au concombre
4 Std. 30 Min
Délice au Carambar
2h 30min
Crumble au chocolat blanc, mangue et citron vert
2h 50min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Délice pomme-speculoos
12 Std.
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 min