![Flamiche aux chicons et maroilles Flamiche aux chicons et maroilles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/557839A7-5301-436A-84B9-6594A7E1FDF4/Derivates/89400E2B-B25C-481A-AD16-31BE37B888BB.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 50 g de beurre demi-sel, mou
La garniture
- 300 g d'endives (chicons)
- 400 g d'eau
- 360 g de maroilles
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème liquide entière
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2912.8 kJ / 695.8 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Carbohydrates
- 46.8 g
- Fat
- 39.8 g
- Fibre
- 3.5 g
In Collections
Alternative recipes
Gaufrettes à la vanille
1 Std. 5 Min
Quiche endive, moutarde et camembert
1 Std. 30 Min
Palets de dame
1 Std. 30 Min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 Min
Soupe d'endives à la chicorée
40 min
Soupe de laitue
35 Min
Welsh rarebit
30 Min
Ficelles picardes
2h
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 godz. 25 min
Carbonade flamande
1h 45min
Velouté d'endive
35 Min
Tarte au libouli
2h 45min