Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g Parmesan, in Stücken
- Öl zum Einfetten
- 4 Eier
- 450 g Kalbsfond
- ½ TL Salz
- 200 g Sahne
- 80 g Polenta (Maisgrieß)
- 80 g Wintertrüffel
- 60 g Butter, in Stücken
- 3 Prisen Pfeffer
- 4 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2110 kJ / 504 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 38 g
In Collections
Alternative recipes
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Risotto
30min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Risotto milanese
35min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 godz. 30 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 Min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min