Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de comté, coupé en morceaux
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de tomates confites
- 500 g de lait de soja
- 1 c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 175 g de polenta
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 16 g
In Collections
Alternative recipes
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Galettes de pois chiche à la tomate
30 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Tomates farcies aux herbes, polenta aux olives
45 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Panisses
30 min
Canapés de polenta sans gluten
2h 30 min
Panisses marseillaises
3h
Caponata sicilienne
55 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Polenta aux olives
45 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min