Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Haselnüsse
- Butter zum Einfetten
- 3 Basilikumblätter und etwas mehr zum Garnieren
- ½ Orange, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Fruchtfleisch filetiert
- 2 TL Maisstärke
- 20 g Zucker
- 100 g Frischkäse
- 80 g Ricotta
- 1 Ei
- 500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2207 kJ / 528 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 44 g
In Collections
Alternative recipes
Zwetschgen-Mais-Kuchen
3h
Mandelnougat-Schokoladen-Kuchen
3 godz. 50 min
Pizza mit Radicchio und Taleggio
1 godz. 45 min
Mohn-Bananen-Eis
4 Std. 30 Min
Orangen-Möhren-Torte
2 Std.
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45 min
Nusskuchen aus dem Varoma
1 Std. 30 Min
Panna Cotta mit Honigmelone
5h 15min
Paprikasuppe bicolor
1h
Kartoffel-Mohn-Kuchen
1h
Quark-Zitronen-Tiramisu
4h 20min
Tiramisù
3 godz. 20 min