Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di carne di manzo, senza nervi e a tocchetti (circa 3 cm)
- 30 g di farina tipo 00
- 500 g di cipolle in quarti
- 50 g di burro a pezzi
- 100 g di vino rosso corposo
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Carbohydrates
- 8.6 g
- Fat
- 9.2 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 min
Cirighet
30 min
Zabaione
15min
Risotto con le rane
1h 30min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30 min
Pere, formaggio e miele
15min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Cocotte persi pien
1h
Caponata di mele
50min
Sardenaira alla sanremasca
3h 10min
Fonduta
8 Std. 20 Min