Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La meringue
- 3 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de sucre glace maison
Le sirop de grenade vanillé
- 150 g de jus de grenade
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 150 g de sucre en poudre
La chantilly
- 330 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe de sucre glace maison maison
- le zeste d'un citron vert non traité
Le dressage
- graines de grenade, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2568 kJ / 611 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 85.3 g
- Fat
- 28.5 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Pavlova aux fruits rouges
4 godz.
Pavlova mangue-kiwi
4h 10 min
Velouté glacé aux petits pois
40min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 godz. 15 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 Std.
Minipavlovas
3h 45 min
Fraisiers façon tiramisu
12 godz. 30 min
Bavarois meringué aux fraises
4 godz.
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4h 45min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3h 30min
Pavlova aux figues
4 godz.
Couronne feuilletée à la frangipane
2 Std.