Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 100 g di pangrattato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di passata di pomodoro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2899 kJ / 693 kcal
- Protein
- 43.4 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 46.4 g
- Fibre
- 2.1 g
Alternative recipes
Ciambelline al vino rosso
1h
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Polpettone in crumble fragrante
1h
Piccoli tramezzini farciti
50min
Fiadoni
1h
Lagane e ceci
1h
Palline di ricotta in brodo
1h 15min
Pizza e minestra
1 Std. 30 Min
Stecco di carne con cuore filante
20 Min
Polpette di ricotta
50min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min