Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 pomodori maturi
- 5 g di sale + q.b
- 10 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva +q.b. per irrorare
- 100 g di pancetta a cubetti
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di curry in polvere
- 5 g di sale
- 80 g di riso basmati (cottura 10 minuti)
- 100 g di mozzarella a dadini
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 686 kJ / 164 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 12.5 g
- Fat
- 10.1 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Polpette classiche
1 Std.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40 Min
Polpette di ricotta
50 Min
Fettuccine all'abruzzese
1 Std.
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50 Min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Ciambelline al vino rosso
1 Std.