Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 orange non traitée
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g d'armagnac
- 250 g d'eau
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- 50 g de raisins secs de Corinthe
-
70
g de graisse de canard, et un peu pour le moule
or 70 g de beurre doux, et un peu pour le moule - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1472.6 kJ / 350.9 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Carbohydrates
- 59.6 g
- Fat
- 10.1 g
- Fibre
- 3.4 g
In Collections
Alternative recipes
Baba au rhum
3h
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1 godz. 25 min
Gâteau à la vanille et aux amandes
3h 30 min
Pain d'épices surprise
24h
Croustade aux pommes
50 Min
Tarte à la noix de coco
1h
Gâteau de semoule à l'orange
6 godz. 45 min
Gâteau magique aux épices
3h 15min
Velouté de cresson à l'orange
35 min
Clafoutis exotique aux abricots secs
1 Std. 45 Min
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45 Min
Choux aux fruits confits
2h