Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 EL Steinpilze, getrocknet
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 55 g natives Olivenöl extra
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 700 g gemischte frische Pilze (Steinpilze, Kräuterseitlinge, Eierschwammerl, Champignons)
- 1 rote Zwiebel
- 400 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 484 kJ / 116 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Bärlauch-Leinölaufstrich
15min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Forellencreme
10min
B'soffene Kapuziner
1h
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3h 30min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
1 Std. 25 Min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40min
Steirischer Rindfleischsalat
1h
Forellencreme
15min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40min