Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- etwas Butter zum Einfetten
- 75 g Vollrohrzucker, etwas mehr zum Ausstreuen
- 400 g Marillen
- 45 g Mandeln, geschält
- 2 - 3 TL Rosenwasser
- 1 TL Vanillezucker
- 3 Eier
- 1 Prise Salz
- 250 g Schlagobers
- 100 g Weizenmehl, universal
- etwas Staubzucker zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Pflaumen-Zimt-Galette
1h 20min
Rhabarber-Mandel-Torte
4 godz. 30 min
Heidelbeer-Mandeltarte mit geeister Holunderblütencreme
5h
Nusstarte mit Aprikosen
1 Std.
Mohn-Orangen-Waffeln
20 Min
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3u.
Orangen-Aprikosen-Kuchen im Glas
1 Std. 5 Min
Englische Früchtekuchen
3 Std. 30 Min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5u. 40min
Mohn-Birnen-Kuchen
3u.
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1 Std.
Pflaumen-Birnen-Tarte
1 Std.