Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- etwas Butter zum Einfetten
- 75 g Vollrohrzucker, etwas mehr zum Ausstreuen
- 400 g Marillen
- 45 g Mandeln, geschält
- 2 - 3 TL Rosenwasser
- 1 TL Vanillezucker
- 3 Eier
- 1 Prise Salz
- 250 g Schlagobers
- 100 g Weizenmehl, universal
- etwas Staubzucker zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Pflaumen-Sandkuchen
1 Std. 40 Min
Zitronentarte
4 Std.
Nusstarte mit Aprikosen
1 Std.
Marillen Curd-Tartelettes
1 Std. 30 Min
Englische Früchtekuchen
3 Std. 30 Min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5h 40 min
Orangen-Mandel-Kuchen (glutenfrei)
1h 5min
Kaffeegugelhupfe
1 Std. 30 Min
Heidelbeer-Mandeltarte mit geeister Holunderblütencreme
5h
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2h 45min
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3 Std. 45 Min
Ölkuchen mit Marillen
1 Std.