Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 fogli di gelatina
- 100 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di succo di frutta ribes nero
- 300 g di vino rosso
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 16 g
In Collections
Alternative recipes
Torta multistrato al pan di zenzero
28 Std. 50 Min
Salsa greca
10 min
Bon bon noci e nocciole
2 godz. 20 min
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8 godz. 30 min
Crumble al cacao con mele e ananas
1h 10 min
Budino di mais (senza glutine)
15min
Carote fermentate
84h 30min
Palline energetiche alla banana
15min
Sciroppo anice e liquirizia
20 Min
Salame bianco con ciliegie
3 Std. 40 Min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 godz. 20 min
Sopa de Ajoblanco
10 min