![Himbasha (pane etiope in padella) Himbasha (pane etiope in padella)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/268580.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 190 g di acqua
- 15 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 0 + q.b.
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di cardamomo in polvere
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di aglio in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro in fiocchetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 50.1 g
- Fat
- 4.8 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30 min
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Pane australiano con burro dolce
45 Min
Panini venostani
3 Std.
Pane svedese
2h
Pane ebraico (Challah)
3h 30 min
Focaccia veloce in padella
40 Min
Pane Naan con cipolla e cumino
2 Std. 25 Min
Pagnotta dolce all'olio di oliva
3 Std.
Pai Bao (pane asiatico)
5 godz. 30 min
Danesi ai semi di papavero e mirtilli rossi (vegan)
2h 10 min
Crackers all'acqua
3 Std.