Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 pesche
- acqua bollente q.b. per l'ammollo delle pesche
- 80 g di zucchero
- 2 cucchiai di Cointreau + q.b.
- 600 g di succo di mela
- 15 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua e strizzata
- ½ limone, il succo
- 100 g di mirtilli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 435.3 kJ / 104 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 23.6 g
- Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Crema al caramello salato
1h 10min
Curd all'arancia
40min
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 Min
Gelatina di mele
2 Std. 40 Min
Forty fresh
10min
Involtini di manzo con salsa ai frutti rossi (per 2 persone)
30 Min
Gelatine di marshmallows
24h 45min
Torta rovesciata ai fichi
1 Std. 15 Min
Torta di limone destrutturata
40min
Bicchierini di mele al mascarpone
30 Min
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2 Std. 30 Min
Crumble di mele e ciliegie
1 Std.