Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g asparagi verdi, gambi e punte separati
- 80 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 400 g di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 12 code di gambero, sgusciate e pulite
- 250 g di filetti di gallinella di mare a tocchetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Carbohydrates
- 8.9 g
- Fat
- 17.2 g
- Fibre
- 3.5 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di verdure
30min
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5h 30min
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1h 20min
Minestrone
45min
Jota carnica
1 Std. 5 Min
Zuppa gitana
1 Std.
Cassola cagliaritana
1 Std.
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Zuppa leggera con verdure di primavera
35min
Pancotto fave e zucca
6sa 30 dk
Minestra di cereali e verdure invernali
50 Min
Minestrone di legumi con cozze
50 Min