Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g asparagi verdi, gambi e punte separati
- 80 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 400 g di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 12 code di gambero, sgusciate e pulite
- 250 g di filetti di gallinella di mare a tocchetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Carbohydrates
- 8.9 g
- Fat
- 17.2 g
- Fibre
- 3.5 g
In Collections
Alternative recipes
Minestra di pane e lenticchie
55min
Zuppa di uova e tofu
55min
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1h 10min
Zuppa di verdure
30 min
Minestrone
45min
Brodetto di Porto Recanati
55min
Cipollata
1h
Brodetto di Fano
1h
Zuppetta di pomodoro e peperone
10 min
Zuppa di patate e mais
55min
Vellutata d'inverno
50min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min