Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pistacchi salati sgusciati
- 30 g di pangrattato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 8 capesante, pulite (vedere consigli)
- 30 g di olio di semi di arachidi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 3.8 g
- Fat
- 7.4 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Capesante gratinate
30 min
Flan al salmone affumicato
45min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Branzino al sale aromatico
55min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10min