Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pistacchi salati sgusciati
- 30 g di pangrattato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 8 capesante, pulite (vedere consigli)
- 30 g di olio di semi di arachidi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 3.8 g
- Fat
- 7.4 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Capesante gratinate
30 min
Vellutata di salmone in crosta
1 Std. 50 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min