![Riso rosso, asparagi bianchi e salmone Riso rosso, asparagi bianchi e salmone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8E6648ED-F0C5-4376-909A-8C35A5CC25EE/Derivates/997F2802-D832-4DC8-837B-96255E8FDF9D.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Riso e salmone
- 500 g di asparagi bianchi puliti e a pezzi
- 1 rametto di origano fresco, le foglie lavate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglie lavate
- 1 rametto di aneto fresco, le foglie lavate
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 4 tranci di salmone fresco (600 g circa)
- 10 g di sale
- 6 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 200 g di riso rosso integrale (tempo di cottura 20 minuti)
Terminare la preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva q.b. per irrorare
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Carbohydrates
- 45.4 g
- Fat
- 37.2 g
- Fibre
- 4.6 g
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