Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 12 Stängel Thymian, abgezupft
- 400 g Milch
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 10 Prisen Salz
- 200 g Polenta (Maisgrieß)
- 1200 g weißer Spargel (1500 g Bruttogew.)
- 2 Prisen Zucker
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2116 kJ / 510 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Grünkohlrisotto
40min
Crêpes mit Mangoldfüllung
1 Std.
Maronistrudel mit Schwammerln und Nüssen
50min
Bärlauch-Quiche
1 Std. 30 Min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Grünkohl-Risotto
40min
Bärlauch-Tortilla
1 Std.
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Sauce mit rotem Radicchio
25 Min
Polenta mit Spinat und Käse
1 Std.
Kürbis-Sellerie-Quiche
2h
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.