Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Bozner Sauce
- 400 g Wasser, zimmerwarm
- 4 Eier, gekühlt
- 80 g Gewürzgurken, in Stücken
- 100 g Naturjoghurt
- 40 g Olivenöl
- 4 Prisen Salz
- 1 Prise Zucker
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Kartoffeln und Spargel
- 600 g Wasser
- 650 g Kartoffeln, klein, mit Schale, gewaschen
- 1200 g Spargel, geschält (1500 g Bruttogew.)
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Zucker
- 200 g Tiroler Schinkenspeck
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1836 kJ / 438 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Spargelragout
50 Min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1hod.
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Garnelen mit Bohnenduo
35 min
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1hod. 30min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1 Std. 10 Min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1h 40min
Lachscreme mit Endiviensalat
2hod.
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10 min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 Min
Pfifferlinge in Speckrahm
55 Min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 Min