Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale stagionato, a cubetti
- 500 g di fave fresche sgranate
- 100 g di vino bianco
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
or ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Carbohydrates
- 6.3 g
- Fat
- 12.5 g
- Fibre
- 6.4 g
In Collections
Alternative recipes
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Cicorie stufate
35 min
Carciofi ripieni
50min
Carciofi in agrodolce
30 min
Carciofi trifolati
30 min
Favata sarda
1h
Stufato di piselli e carciofi
45min
Fave in umido
1h
Ceci in umido
1h 30min
Fagioli in umido
1h 30min
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Cime di rapa stufate
55min