Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 uova, tuorli e albumi separati
- 1 pizzico di sale
- 130 g di zucchero
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 25 g di scorza di arancia candita
- 25 g di cedro candito
- 600 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 30 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 100 g di Rum
- burro q.b. per imburrare
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1038.1 kJ / 248.1 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Carbohydrates
- 22.3 g
- Fat
- 10.6 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Nadalin
6 godz. 30 min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema catalana al cioccolato
50min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Meringhe al caramello con crema inglese
30 min
Rotolo ai fichi
2h 25min
Galette des rois al cioccolato
2h 30min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Torta di avena con ricotta e crema gianduia
50min
Budino di semolino
3h 5min
Clafoutis alle ciliegie
2h 30min
Torta rovesciata all'ananas
1h