Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Prefermento
- 100 g di farina integrale, preferibilmente biologica
- 80 g di acqua
- 1 g di lievito di birra disidratato (1 punta di cucchiaino)
Impasto
- 5 g di lecitina di soia
- 100 g di bevanda a base di soia
- 300 g di farina integrale, preferibilmente biologica + q.b.
- 70 g di zucchero
- 35 g di burro a pezzi
- 35 g di olio di arachidi
- 1 pizzico di sale
- farina integrale, preferibilmente biologica
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 753 kJ / 180 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 28.8 g
- Fat
- 6.1 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Baguette tradizionale
15h 35min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane di segale
3h 20min
Fantasia di colori
4 Std. 10 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Pane multicereali
17h 30min
Pane integrale al vapore
2 Std.
Pani alla segale
2h 40 min
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Pane alla soia
3h 10min