![Pan brioche integrale Pan brioche integrale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FE69271E-42F0-4FFA-822C-BC45F81BF9FA/Derivates/2ABB97A5-3220-4ED7-A559-05A179A0E76B.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Prefermento
- 100 g di farina integrale, preferibilmente biologica
- 80 g di acqua
- 1 g di lievito di birra disidratato (1 punta di cucchiaino)
Impasto
- 5 g di lecitina di soia
- 100 g di bevanda a base di soia
- 300 g di farina integrale, preferibilmente biologica + q.b.
- 70 g di zucchero
- 35 g di burro a pezzi
- 35 g di olio di arachidi
- 1 pizzico di sale
- farina integrale, preferibilmente biologica
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 753 kJ / 180 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 28.8 g
- Fat
- 6.1 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane all'orzo
2h 45 min
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Pane multicereali
17h 30min
Pane ai semi misti
5 Std. 20 Min
Corona di pane con il sesamo
15h 30 min
Pane di segale
3h 20 min
Pane integrale ai semi vari
4h 10 min
Pani alla segale
2 Std. 40 Min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Panini alle erbe
3h 5min
Pane ai cereali con i semi
3小时 10 分钟