Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Prefermento
- 100 g di farina integrale, preferibilmente biologica
- 80 g di acqua
- 1 g di lievito di birra disidratato (1 punta di cucchiaino)
Impasto
- 5 g di lecitina di soia
- 100 g di bevanda a base di soia
- 300 g di farina integrale, preferibilmente biologica + q.b.
- 70 g di zucchero
- 35 g di burro a pezzi
- 35 g di olio di arachidi
- 1 pizzico di sale
- farina integrale, preferibilmente biologica
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 753 kJ / 180 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 28.8 g
- Fat
- 6.1 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pan brioche integrale
21u. 45min
Pan Brioche
8h
Pane rustico
2h
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Pane multicereali
17h 30min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane ai semi misti
5 Std. 20 Min
Pan brioche allo yogurt
5 godz. 15 min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min