Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di porri a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di bottarga secca grattugiata
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 799 kJ / 191 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 20.5 g
- Fat
- 10.8 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 min
Zuppa di cipolle
1j
Vellutata di cavolfiore
50 menit
Vellutata di porri
40 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 menit
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di porri e radicchio
55 Min
Vellutata di riciclo
50 menit
Purè di sedano rapa
35 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 menit
Vellutata di asparagi
45 Min
Vellutata di topinambur e salvia
50 menit