Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di acqua
- 500 g di cimette di cavolfiore colorate
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- mandorle a lamelle q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 7.8 g
- Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 3.4 g
In Collections
Alternative recipes
Purè di patate e barbabietola
50 min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 min
Crema di barbabietola
10 Min
Gazpacho finocchio e mela
15 min
Purè di zucca e porri
45 min
Purè di finocchi
35min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 min
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35min
Vellutata di verza al vino bianco
50 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min