Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di indivia belga a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di speck a fettine
- 150 g di panna (35% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Carbohydrates
- 11.9 g
- Fat
- 18.8 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Crema di carote all'arancia
30min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min
Vellutata alle nocciole
1 Std.
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Crema di finocchi
35min
Crema di broccoli e porri
45min
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1 Std. 55 Min
Crema di topinambur e tartufo
55 min
Vellutata di castagne con porcini
50min