Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di indivia belga a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di speck a fettine
- 150 g di panna (35% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Carbohydrates
- 11.9 g
- Fat
- 18.8 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 min
Crema fredda di piselli con yogurt greco e paprika
1h
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata alle nocciole
1h
Vellutata di asparagi
45 min
Vellutata di zucchine con feta
50 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 min
Vellutata di carote
35 min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 min