Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di barbabietola rossa sbucciata, a pezzi (2 cm)
- 100 g di anacardi
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale fino
- 2 - 3 cucchiaini di succo di limone
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1448 kJ / 346 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 17.1 g
- Fat
- 25.6 g
Alternative recipes
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 Min
Crema di carote e zenzero
20 min
Purè di carote speziato
50 Min
Vellutata di carote viola
45 min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15 min
Purè di pastinaca e zucca
50 Min
Purè di mele e sedano rapa
55 Min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35 min
Vellutata di verza al vino bianco
50 Min
Crema di finocchi
35 min