Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
300
g di piselli freschi
or 300 g di piselli secchi, spezzati - 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di yogurt greco bianco
- 1 pizzico di paprika dolce
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Carbohydrates
- 12.4 g
- Fat
- 20.5 g
- Saturated Fat
- 7.5 g
- Fibre
- 9.7 g
In Collections
Alternative recipes
Passato di carote e asparagi con mandorle
30 min
Zuppa di noci e sedano
35 min
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45min
Vellutata di carote e pastinaca
50 Min
Vellutata alle nocciole
1h
Crema di carote e mandorle
40 min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10h 20min
Crema di zucchine e anacardi raw
20min
Purè di carote speziato
50 Min
Vellutata di indivia belga e speck
50 Min
Purè di carote all'olio di oliva
30 min