Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di porri a tochetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1500 g di acqua
- 20 g di sale grosso
- 300 g di farina di mais
- 10 g di farina tipo 0
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1560 kJ / 373 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Carbohydrates
- 63.1 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto bianco con porri e mela
30 min
Crema di Cogne
15 min
Zuppa del nord
1 Std. 10 Min
Zuppa di cipolle
1hod.
Salsa ai porri caramellati
30 min
Vellutata di porri
40 Min
Riso e porri
30 min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 godz. 35 min
Risotto ai porri e burrata
35 min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Vellutata alle nocciole
1hod.