Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Sfoglia
- 60 di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 uovo
- 60 g di zucchero
- 50 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 200 g di mandorle pelate e tostate
- 130 g di zucchero
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- scorza di mandarino, biologico essiccata (vedere varianti) (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 14.4 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20 min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Bignè con crema pasticcera
3h
Pan di Spagna
1 Std.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Ravioli dolci di castagne
1 Std. 10 Min
Calzoncini con i ceci
2h 15min
Cartellate
1h 5 min
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Cavatelli
1 Std. 30 Min