Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Sfoglia
- 60 di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 uovo
- 60 g di zucchero
- 50 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 200 g di mandorle pelate e tostate
- 130 g di zucchero
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- scorza di mandarino, biologico essiccata (vedere varianti) (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 14.4 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Pastiera
15 godz.
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Cartellate
1 godz. 5 min
Pizza rustica lucana
1h 15min
Torta caprese di Luca Montersino
1 godz. 25 min
Baccalà con peperoni cruschi
50 min
Calzoncini con i ceci
2h 15min
Cupolette al limone
9 Std.
Cassata di Sulmona
3 Std. 30 Min
Zuppa inglese al forno
3h 25min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min