Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Sfoglia
- 60 di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 uovo
- 60 g di zucchero
- 50 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 200 g di mandorle pelate e tostate
- 130 g di zucchero
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- scorza di mandarino, biologico essiccata (vedere varianti) (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 14.4 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Cassata di Sulmona
3h 30min
Struffoli
1h
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Piccole pastiere
2h
Ravioli lucani
1h
Pastiera
15 godz.
Cavatelli
1h 30min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min