Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ripieno
- 100 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di prosciutto cotto a pezzi
- 15 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Impasto
- 2 uova
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 50 g di acqua
- 250 g di strutto
- sale grosso q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1372 kJ / 328 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 29.5 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20 min
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Pucce
7 Std.
Krapfen di patate ripieni
2 godz. 30 min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Calzone dolce di ricotta
1 Std. 40 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Ragù alla barese
4 Std.
Panzerottini TM6
4 Std.