Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte sablée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 140 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 1000 g de rhubarbe, émincée en fines tranches
- 160 g de sucre roux
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2362 kJ / 565 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Carbohydrates
- 90.9 g
- Fat
- 16.8 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Crumble aux cerises sans gluten
45 min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3h 35min
Crème fraise rhubarbe
1h 30min
Tarte aux cassis meringuée
2 godz. 30 min
Tartelettes aux quetsches
45 min
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12h
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2 godz.
Tarte à la rhubarbe meringuée
14 Std. 15 Min
Tarte aux mirabelles
50min
Tarte pomme-rhubarbe
1 godz. 20 min
Tarte à la rhubarbe
1 godz.