Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte sablée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 140 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 1000 g de rhubarbe, émincée en fines tranches
- 160 g de sucre roux
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2362 kJ / 565 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Carbohydrates
- 90.9 g
- Fat
- 16.8 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte à la rhubarbe
1h
Gelée de framboise
6 Std.
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 min
Tarte à la rhubarbe et pain d'épices
1h 10 min
Gelée de groseille
35min
Tartelettes aux quetsches
45 min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14hod. 15min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2 Std.
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 Std.
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50 min