Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de jus d'abricot
- 250 g d'abricots frais, dénoyautés
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe d'amandes effilées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 543 kJ / 130 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 6.7 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Verrines à l'orange
1u. 15min
Pannacotta au lemon curd
1 Std. 45 Min
Mousse de fraises et framboises
20 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12 Std. 15 Min
Mousse aux nectarines
2h 45min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Crémeux citron et framboises
2h 30min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Mousse aux griottes
2h 30min
Mousse à l'abricot
2 Std.
Crème fraise rhubarbe
1h 30min