Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de jus d'abricot
- 250 g d'abricots frais, dénoyautés
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe d'amandes effilées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 543 kJ / 130 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 6.7 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Verrines à l'orange
1h 15 min
Blanc-manger coco-ananas
4 Std. 15 Min
Crème brûlée aux pralines roses
3 Std. 15 Min
Mousse à l'abricot
2h
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1h
Mousse aux griottes
2h 30 min
Semifrio pêche-abricot
3 Std. 35 Min
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Verrines marron et chocolat
20min
Mousse à l'abricot
3u. 30min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Mousse aux pommes
40 min