Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 60 g d'huile de tournesol
- 20 g de vinaigre de cidre
- 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1598.7 kJ / 388.7 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Carbohydrates
- 5.3 g
- Fat
- 40 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Vinaigrette aux fines herbes
10 min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 min
Jus de tomate
10 min
Pommes vapeur et sabayon au cidre
40min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12h
Sauce crémeuse aux herbes
10 min
Pommes de terre et sauce au yaourt
40min
Vinaigrette à l'orange
5 min
Salade de l'île de Ré
35 Min
Vinaigrette au gingembre
10 min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10 min
Œufs mimosas à la sardine
35 Min