Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 côte de bœuf (1200 g)
- 3 échalotes, coupées en deux
- 25 g de beurre
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 3 c. à soupe de vinaigre de cidre
- du poivre moulu
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de moutarde
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1829 kJ / 439 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Sauce crémeuse aux herbes
10 Min
Sauce bordelaise
45min
Sauce tartare
10 Min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25 min
Sauce choron
20 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Sauce Messine
10 Min
Sauce aux groseilles
15 Min
Turbot sauce champagne
30 Min
Sauce moutarde à l'aneth
25 Min
Sauce périgourdine
35 Min