Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Manchego Käse, in Stücken
- 150 g Rettich, frisch, in groben Stücken
- 60 g Staudensellerie, in groben Stücken
- 1 EL Kümmel
- 1 EL Senfkörner
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 60 g Apfelessig
- 60 g Sonnenblumenöl
- 1 EL Agavendicksaft
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 300 g Fleischwurst, in Streifen (3 cm)
- 2 EL Butter zum Braten
- 100 g Speckwürfel
- 2 Laugenbrezel in Würfeln (2 cm)
- Nutrition
- per 1 Portionen
- Calories
- 2189 kJ / 522 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 46 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Rheinischer Wurstsalat
1sa 15 dk
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35 dk
Käse-Kasseler-Salat
20 dk
Römersalat mit Erdnuss-Sambal-Dressing und Mozzarellabällchen
15 min
Sauerbratenragout
49 Std.
Leberkäseburger
1sa 20 dk
Bratwurstsalat
20 dk
All-In-Salat
10 dk
Krautsalat mit Leberkäse
25 dk
Weißwurstsalat
30 dk
Tomaten-Brot-Salat
35 dk
Strammer-Max-Salat
30 dk