Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter
- 10 g Olivenöl
- 400 g Champignons, in Scheiben
- 10 g Rotwein
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, und etwas mehr zum Würzen
-
20
Scheiben Ciabatta
or 20 Scheiben Baguette - 250 g Fontinakäse, in Scheiben
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 1.1 g
Alternative recipes
Käsekartoffeln vom Backblech
1 Std. 20 Min
Champignons mit Kräuter-Mascarpone
35min
Champignons mit Chorizo gefüllt
35min
Champignonköpfe à la Provence
1h
Crostini mit Käse
20min
Knoblauchkartoffeln mit Kümmel
1h
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1h
Pilzza
1 Std. 20 Min
Mozzarella-Pesto-Spieße
2 Std. 15 Min
Überbackenes Brot
20min
Crostini mit Tomate
25min