![Cheesecake à la myrtille et au mascarpone Cheesecake à la myrtille et au mascarpone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8E8701E7-2DB6-44D9-950C-7DFF31AC8262/Derivates/4A0AD217-6A2C-476D-A134-9784435FA259.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La garniture de myrtilles
- 200 g de myrtilles
- 25 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
- beurre doux, pour le moule
La base de biscuits
- 40 g de beurre doux et mou
- 200 g de biscuits secs
La crème mascarpone
- 500 g de mascarpone
- 380 g de lait concentré sucré
- 70 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1989.9 kJ / 475.6 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 41.9 g
- Fat
- 31 g
In Collections
Alternative recipes
Minicheesecakes au chocolat blanc
4 godz. 45 min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 Std.
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 Std. 40 Min
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Cheesecake aux pommes
3 Std. 30 Min
Cheesecake praliné
4 Std.
Cheesecake au citron et pavot
24h
Cheesecake aux noix de cajou (sans cuisson)
12h 15 min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3 Std. 30 Min
Tiramisu au thé matcha, framboises et fruits rouges variés
24sa 15 dk
Cake framboise-chocolat blanc
50 min