Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Röstzwiebeln
- 540 g Rindfleisch, ohne Sehnen (z.B. aus der Hüfte), in Stücken, angefroren
- 1 ½ TL Salz
- 2 EL Butter
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 125 g Cornichons, halbiert
- 3 EL Olivenöl
- 50 g brauner Zucker
- 2 EL weiße Senfkörner
- 50 g Apfelessig
- 20 g Worcester-Sauce
- 40 g Gurkenwasser
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Bacon
- 4 Scheiben Cheddar
- 4 Burgerbrötchen (Buns)
- 4 TL Senf
- 4 EL Ketchup
- 1 rote Zwiebel, klein, in Ringen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 4297 kJ / 1026 kcal
- Protein
- 51 g
- Carbohydrates
- 79 g
- Fat
- 54 g
In Collections
Alternative recipes
Hähnchenburger
2h 30min
Mini-Burger
3 Std.
Weizentortillas mit Kalb-Fajitas
1h
Big Kahuna Burger (Pulp Fiction)
1h
Hütten-Burger
1h
Pulled-Chicken-Burger
1 Std. 10 Min
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35min
Rindfleisch-Burger mit Ziegenkäse und Zwiebelchutney
1 Std. 40 Min
Rindfleisch-Patties (mediterran)
30min
Rindfleisch-Burger mit Käsekern
45min
Mexikanische Tortillas mit Hähnchen
1h
Chili-Cheese-Nachos
40min