Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Wasser zum Einweichen
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 6 cm), dünn abgeschält
- 4 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 TL Salz
- 40 g Senf, grob
- 40 g Öl
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 4 Schweineschnitzel (à ca. 160 g)
- 4 Scheiben gekochter Schinken
- 4 Scheiben Gruyère Käse (dünn geschnitten)
- 4 Scheiben Emmentaler (dünn geschnitten)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1903 kJ / 454 kcal
- Protein
- 52 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Marinierte Schweinenackensteaks
2hod. 30min
Gefüllte Koteletts
40 Min
Schweinefilet alla Toscana
50 Min
Nudelsalat mit Cajun-Wings
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Spieße mit Chorizo und Feta
55 Min
Rinderfilet im Speckpäckchen
50 Min
Big Kahuna Burger (Pulp Fiction)
1hod.
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35 min
Hütten-Burger
1hod.
Wiener Schnitzel mit Sahnemöhrchen und Herzoginkartoffeln
1hod. 30min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1hod.
Beef Burger
1hod.