Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Hähnchenbrustfilet, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Parmesan, davon 60 g in Stücken
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Sahne
- 1 ½ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- 3 Eier (KL. M), davon 2 getrennt
- 300 g Öl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 Knoblauchzehen
- 60 g Zitronensaft
- 2 TL Senf, mittelscharf
- 2 TL Worcester-Sauce
- 3 Römersalatherzen, zerpflückt
- 100 g Rucola
- 400 g Tomaten, in Scheiben oder geviertelt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3120 kJ / 745 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 62 g
In Collections
Alternative recipes
Thunfisch-Avocado-Bowl
40 min
Mango-Lachs-Bowl
40 min
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1h
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3 Std. 15 Min
Asia-Salat mit Mini-Puten-Frikadellen
1h
Pita-Sandwich gefüllt mit Steak und Chimichurri
40 min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 min
Thai-Hähnchen-Bowl
1h
Caesar's Salad
30 min
Club Sandwich
1h
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10min
Beef Burger
1h