Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 spicchi di aglio mondati
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 40 g di olio di oliva
- 8 filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2450.7 kJ / 585.7 kcal
- Protein
- 53.9 g
- Carbohydrates
- 5.9 g
- Fat
- 36.3 g
- Saturated Fat
- 14.6 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 1791.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Uova in tazza su strati di verdura
45 Min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1 Std. 5 Min
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Zuppa di vongole e uova
40min
Gamberi alla guineana
25min
Zuppa di merluzzo e cozze
50 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Spiedini di tacchino piccanti
1 Std.
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Sformatini di uova e funghi
40min