Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 - 15 Stängel Petersilie, abgezupft
- 220 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 45 g natives Olivenöl
- 1000 g Miesmuscheln, gesäubert
- 150 g Weißwein, trocken
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 100 g Kochsahne (ca. 15-20 % Fett)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 0.9 g
Alternative recipes
Muscheln in Weißweinsud
35 Min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45p
Penne mit Muscheln
1 godz. 5 min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 godz. 5 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1óra 20p
Muscheln mit Sahnesauce
30p
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50p
Muscheln mit Tomatensauce
40p
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30p
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45p