Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 TL rosa Pfefferkörner und etwas mehr zum Garneiren
- 2 Stängel Dill, abgezupft und etwas mehr zum Garnieren
- 300 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, (Sushi-Qualität), in 3 Stücken
- 40 g Zitronensaft
- 2 EL Olivenöl
- ½ TL Worcester-Sauce
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
-
100
g Brunnenkresse
or 100 g gemischter Blattsalat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 463 kJ / 111 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 7 g
Alternative recipes
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Rindfleisch-Tatar
30min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 Std. 15 Min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 Std. 15 Min
Krebssuppe
45min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Tatar
10min
Vitello Tonnato
48 godz.